tisdag 19 oktober 2010

Måndag .
Hej förlåt för ingen uppdatering igår men som sagt '' firade '' jag med Felicia eftersom vi har vart vänner i 3 år . Så jao , direkt efter skolan hängde man med henne hem så packade hon och allt sånt . Sen gick vi hem till mej och lämnade väskorna och bytte kläder och det . Sen drog vi till konsum och köpte ringar & halsband ur en automat , haha . Sen gick vi och åt kebabtallrik och blev skit mätta så kunde inte resa oss s
å vi satt där skit länge och bara smälte maten eller vad det heter . Sen gick vi till Ica och där var vi också jätte länge typ 1 timme lite mer ? för vi visste inte vad vi skulle köpa men vi köpte iallafall : 2 läskar , 2 chipspåsar , 2 Tom & Jerry kex , dipp och Felicia köpte polly också gillar inte det ^^ Men ah sen gick vi hem till mej och kollade film och åt massa skit . Haha sen somnade vi vid typ 10 - 11 tiden .

Och idag var skolan riktigt riktigt riktigt tråkig dog nästan 5
gånger typ . Men ja efter skolan gick jag hem och sov i typ 2 timmar var så sjukt äckligt trött . Usch , men nu är jag rätt pigg . Kollar på Sex and the city och tråkar lite . Ska snart plugga lite SO och sen sova . Klockan är bara 6 men palla bry sej . Men ja , det blir bättre uppdatering imorgon , pppussss .


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar